Herzog Heinrich

Herzog Heinrich
27. Juni 2018 Valerie Schmitt
Gin Cocktail Rezept "Herzog Heinrich" mit THE DUKE Munich Dry Gin

Moritz Billina, THE DUKE Destillerie

 

Ingredients:

4 cl THE DUKE Munich Dry Gin Infused Berry Tea*

2 cl lemon juice

1 cl Campari

1 cl elderflower syrup

8 cl Aqua Monaco Green

twig of mint and orange slice with gold dust**

 

*Preparation THE DUKE Munich Dry Gin Infused Berry Tea

0,7 l THE DUKE Munich Dry Gin

20 g berry tea

Allow to infuse for about 2 hours. Use strainer to fill into glass bottle.

 

** Preparation garnish

orange

twigs of mint

Slice orange and place on a baking sheet. Bake at 80° C for about 30 minutes (until orange slices are dried). Sprinkle eatable gold dust on orange slices (let them cool off ) and twigs of mint.

 

Preparation:

Pour all ingredients into a long drink glass filled with ice, stir and garnish with twig of mint and orange slice. Enjoy!

 

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Herzog Heinrich
17. Mai 2018 Valerie Schmitt
Gin Cocktail Rezept "Herzog Heinrich" mit THE DUKE Munich Dry Gin

Moritz Billina, THE DUKE Destillerie

 

Zutaten:

4 cl THE DUKE Munich Dry Gin Infused Berry Tea*

2 cl Zitronensaft

1 cl Campari

1 cl Holundersirup

8 cl Aqua Monaco Green

Minzzweig und getrocknete Orangenscheibe mit Goldstaub**

 

Vorbereitung:

* THE DUKE Munich Dry Gin Infused Berry Tea

0,7 l THE DUKE Munich Dry Gin

20 g Berry Tea

Zusammen in ein Gefäß geben und ca. 2 Stunden ziehen lassen. Durch ein Sieb abseihen und zurück in die Flasche füllen.

 

** Garnitur

Orangen

Minzweig

Die Orangen in Scheiben schneiden und zusammen auf ein Blech legen. Bei 80° C ca. 30 Minuten (bis sie trocken sind) ziehen lassen. Die Orangenscheiben und einen frischen Minzzweig mit Goldstaub bestäuben und auskalten lassen.

 

Zubereitung:

Alle Zutaten in ein Longdrinkglas auf Eis geben und kurz rühren. Mit Minze und Orangenscheibe garnieren.

 

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